Det sker!

Det sker!

apr 28, 2021

Kirkeparken har fået nyt navn.

Kirkeparken i Glamsbjerg skifter navn til Glamsbjerghaven

Kirkeparkudvalget iværksatte i februar 2021 en konkurrence om at finde et nyt navn til Kirkeparken.
Interessen for at deltage i konkurrencen har været meget stor. Vi kan fortælle, at vi har modtaget ca. 100 forslag og mange af dem meget kreative og spændende. Ud fra de talrige forslag har vi iværksat den meget svære proces at vælge det rigtige navn til stedet.
Valget er i enighed faldet på ”Glamsbjerghaven”, som vi håber, borgerne i byen, gæster og turister vil tage godt imod.
Vi har med det navn signaleret, at Glamsbjerghaven vil være hele byens have.
Glamsbjerghaven er der 5 personer, der har foreslået, og formanden for Foreningen Glamsbjerg, Birgitte Laursen, har derfor trukket lod om vinderpræmien, som er et gavekort på 300 kr. til GlamsBjergHus.
Vinderen blev Ulla Bjørn Skovsgaard, som modtog præmien d. 27. april i Glamsbjerghaven, mens frivillige havearbejdere fra Glamsbjerghavens Venner holdt et lille hvil.

Glamsbjerghaven har været under etablering siden 2016, og anlægget af haven er tæt på at kunne afsluttes. Den fremstår i dag som et meget smukt og harmonisk sted – en skøn oase – og vi kan konstatere, at mange lægger turen forbi. Vi håber, at haven også i fremtiden vil blive benyttet af byens borgere og gæster, og at vi alle vil passe godt på den.
Vi vil i løbet af de næste par måneder gøre anlægget helt færdigt ved at opføre en amfi-scene, producere flotte borde og bænke, samt opsætte god skiltning.
Glamsbjerghaven vil blive indviet officielt søndag den 22. august kl. 14.00 – 17.00.
Til indvielsen vil hele byen og alle, der har hjulpet og bidraget i forbindelsen med skabelsen af haven, blive inviteret.

Kommende begivenheder

Der er ingen kommende begivenheder.

0 Kommentarer

Indsend Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *