Kulturarbejdsgruppen

Kulturarbejdsgruppen er en arbejdsgruppe, der i Foreningens Glamsbjergs regi arbejder med at skabe udvikling, samarbejde og sammenhæng i Glamsbjerg og omegn.
Det er gruppens formål - via et koordinerende samarbejde med andre foreninger, institutioner, grupper og enkeltpersoner at udvikle nye initiativer (Glamsbjerg Sommerlege, Glamsbjerg Fødevaremarked)

at skabe netværk og relationer mellem mennesker på tværs af bl.a. erhverv, fag og uddannelse.

Gruppen ønsker endvidere at skabe høj kvalitet, engagement og ”skæve vinkler” i relation til de temaer/aktiviteter, som gruppen vælger at involvere sig i.

Under overskriften ”Kultur skaber sammenhæng og udvikling - lad os løfte i flok” har gruppen henvendt sig til - i bredeste forstand - interessenter og aktører på det kulturelle område i Glamsbjerg og omegn med det formål at skabe sammenhæng, samarbejde og udvikling.

I særlig grad har Kulturarbejdsgruppen samarbejdet med: menighedsrådet i Køng Glamsbjerg, Lions Glamsbjerg, Handelstandsforeningen og Glamsbjerg Fritidscenter.

Alle med interesse for det kulturelle område i bred forstand er derfor altid meget velkommen til at kontakte gruppen vedr. initiativer og gode ideer.


Foreningen Glamsbjergs Kulturgruppe består af:

Bent Damsbo
Bent Schmidt
Inger Krarup
Jørgen Bendixen
Kurt Greve Andersen
Martin Mulvad Ernst

UNIK SKOLEBY

1

BOLIGPRISER


DU KAN BETALE

2

GODE KOLLEKTIVE TRAFIK-FORBINDELSER

3

FLOT OG TILGÆNGELIG NATUR

4
8

gode grunde til at flytte til Glamsbjerg

MASSER AF FRITIDSTILBUD

5

GODT BØRNELIV

6

GODE INDKØBS-MULIGHEDER

7

LEVENDE KULTUR

8

Markedsdag med både fest og debat

Børnenes dag i Glamsbjerg

Glamsbjerg -
perfekt for familier!

Nyhedsbrev fra Foreningen Glamsbjerg

Biografen i Glamsbjerg