Advent, fakkeltog og juletræstænding i Glamsbjerg.

Et samarbejde mellem Handelsstandsforeningen, Foreningen Glamsbjerg og Glamsbjerg Sogns menighedsråd omkring Juletræstændingen fredagen før 1. søndag i advent er nu en fasttømret tradition. 


Det hele starter kl. 16 i Glamsbjerg Kirke, hvor børnekor fra Glamsbjerg og omegn under ledelse af Rikke Barsøe synger julesange, de kommende konfirmander læser nogle af julens bibelske fortællinger, sognepræsten og organist Bent Nielsen medvirker desuden. Alle, der har lyst til at komme i kirken, vil naturligvis få lejlighed til at synge med på kendte adventssalmer. Traditionen tro er der hvert år en ”lille musikalsk overraskelse”.


Efter at have sunget advent ind i kirken går alle, børn og voksne, i fakkeltog fra kirken til Torvet, hvor juletræet tændes. På Torvet underholder Broby-Blæserne, julemanden og hans kone uddeler slikposer til børnene, sponsoreret af Handelsstandsforeningen, som også sørger for julebelysning i byen og lys på juletræet på Torvet. Lions Glamsbjerg serverer æbleskiver og gløgg og sælger juletræer.


Alle er særdeles velkomne til denne festlige start på julefejringen i Glamsbjerg.


UNIK SKOLEBY

1

BOLIGPRISER


DU KAN BETALE

2

GODE KOLLEKTIVE TRAFIK-FORBINDELSER

3

FLOT OG TILGÆNGELIG NATUR

4
8

gode grunde til at flytte til Glamsbjerg

MASSER AF FRITIDSTILBUD

5

GODT BØRNELIV

6

GODE INDKØBS-MULIGHEDER

7

LEVENDE KULTUR

8

Markedsdag med både fest og debat

Børnenes dag i Glamsbjerg

Glamsbjerg -
perfekt for familier!

Nyhedsbrev fra Foreningen GlamsbjergBiografen i Glamsbjerg