Det sker!

Det sker!

Foreningssamarbejde omkring events

Foreningssamarbejde omkring events i Glamsbjerg

Vi forsøger at koordinere de mange aktiviteter og støtte op omkring, hvad andre foreninger m.fl. arrangerer i Glamsbjerg og omegn. Foreningen Glamsbjerg støtter bl.a. afholdelsen af Børnenes Dag, som afholdes første lørdag i september hvert år. På Børnenes Dag sørger styregruppen bag at der er masser af børnevenlige aktiviteter, Cirkus, underholdning, boder med mad og meget andet. Mange sportsforeninger, skoler og institutioner støtter ligeledes op omkring denne fantastiske dag.

Foreningen Glamsbjerg støtter også afholdelsen af Stafet for Livet, som afholdes hver sommer. Bag initiativet står Kræftens Bekæmpelse, som afholder stafetter rundt omkring i hele landet. Foreningen Glamsbjerg stiller med eget hold til stafetten. Har du lyst til at deltage eller vide mere, så skriv til foreningenglamsbjerg@gmail.com

Omfattende og gode kollektive trafikforbindelser

Der er et meget omfattende kollektivt busnetværk med mange afgange, der gør det nemt at komme til og fra byen – herunder til og fra Odense.

Boligpriser, du kan betale

Du kan vælge mellem meget velbeliggende grunde - store og små parcelhuse - nye og ældre boliger.

Unik uddannelsesby – Giv dine børn en god start

Byen har et omfattende og meget varieret uddannelsestilbud.

Byen er på en helt særlig måde præget af at være uddannelsesbyen på Sydvestfyn.

Friluftsliv

Skov, golfbaner, vandreruter og friluftsbad. Glamsbjerg har det hele, når det drejer sig om gode oplevelser i den omgivende smukke natur. 

Erhverv & handel

Særdeles gode tilbud på dagligvareområdet og mange specialbutikker.

Fuld af liv

Friluftsbad, svømmehal, golfbane, mange sportsanlæg, sundhedscenter og det liv, de mange unge uddannelsessøgende giver.