Julearrangement

Advent, fakkeltog og juletræstænding i Glamsbjerg

Et samarbejde mellem Handelsstandsforeningen, Foreningen Glamsbjerg og Glamsbjerg Sogns menighedsråd omkring Juletræstændingen fredagen før 1. søndag i advent er nu en fasttømret tradition.

Det hele starter kl. 16 i Glamsbjerg Kirke, hvor børnekor fra Glamsbjerg og omegn under ledelse af Rikke Barsøe synger julesange, de kommende konfirmander læser nogle af julens bibelske fortællinger, sognepræsten og organist Bent Nielsen medvirker desuden. Alle, der har lyst til at komme i kirken, vil naturligvis få lejlighed til at synge med på kendte adventssalmer. Traditionen tro er der hvert år en ”lille musikalsk overraskelse”.

Efter at have sunget advent ind i kirken går alle, børn og voksne, i fakkeltog fra kirken til Torvet, hvor juletræet tændes. På Torvet underholder Broby-Blæserne, julemanden og hans kone uddeler slikposer til børnene, sponsoreret af Handelsstandsforeningen, som også sørger for julebelysning i byen og lys på juletræet på Torvet. Lions Glamsbjerg serverer æbleskiver og gløgg og sælger juletræer.

Alle er særdeles velkomne til denne festlige start på julefejringen i Glamsbjerg.

Kommende begivenheder

aug
22
søn
2021
13:50 Indvielse af Glamsbjerghaven. Glamsbjerghaven
Indvielse af Glamsbjerghaven. Glamsbjerghaven
aug 22 kl. 13:50 – 17:00
Indvielse af Glamsbjerghaven. @ Glamsbjerghaven | Glamsbjerg | Danmark
Glamsbjerghaven indvies den 22. august 2021. Sæt kryds i kalenderen! Glamsbjerghaven, der har været under etablering i 5 år ved Glamsbjerg Kirke, nærmer sig sin fuldendelse og åbnes officielt den 22. august 2021 i tidsrummet[...]
sep
4
lør
2021
10:00 Børnenes Dag 4. SEP 2021. Glamsbjerg centrum
Børnenes Dag 4. SEP 2021. Glamsbjerg centrum
sep 4 kl. 10:00 – 14:30
Forvarsel – Sæt kryds i kalenderen. Endeligt program tilgår. Der kan være betaling for enkelte aktiviteter. Pladsen åbner kl. 10.30 efter et festligt optog med start i Poul Mose Parken kl. 10.00. Alle er meget[...]

Omfattende og gode kollektive trafikforbindelser

Der er et meget omfattende kollektivt busnetværk med mange afgange, der gør det nemt at komme til og fra byen – herunder til og fra Odense.

Boligpriser, du kan betale

Du kan vælge mellem meget velbeliggende grunde - store og små parcelhuse - nye og ældre boliger.

Unik uddannelsesby – Giv dine børn en god start

Byen har et omfattende og meget varieret uddannelsestilbud.

Byen er på en helt særlig måde præget af at være uddannelsesbyen på Sydvestfyn.

Friluftsliv

Skov, golfbaner, vandreruter og friluftsbad. Glamsbjerg har det hele, når det drejer sig om gode oplevelser i den omgivende smukke natur. 

Erhverv & handel

Særdeles gode tilbud på dagligvareområdet og mange specialbutikker.

Fuld af liv

Friluftsbad, svømmehal, golfbane, mange sportsanlæg, sundhedscenter og det liv, de mange unge uddannelsessøgende giver.