Det sker!

Det sker!

Juletræ, julebelysning og fakkeltog

Juletræ, julebelysning og fakkeltog i Glamsbjerg

Vi sørger for sammen med Handelsstandsforeningen, Glamsbjerg Sogns menighedsråd, Lions Glamsbjerg og Glamsbjerg Pensionistforening at holde traditionen i hævd med såvel juletræstænding, julebelysning som fakkeltog. Vores store julearrangement afholdes fredag før 1. søndag i advent.

Arrangementet starter kl. 16.00 i Glamsbjerg kirke. Alle, der har lyst til at komme i kirken, vil naturligvis få lejlighed til at synge med på kendte adventssalmer. Traditionen tro er der hvert år en ”lille musikalsk overraskelse”. Efter fælles sang, går alle, børn og voksne i fakkeltog til Torvet, hvor juletræet og julebelysningen tændes. På torvet vil der være underholdning, julemanden deler godteposer ud og der serveres æbleskiver og gløgg. Alle er velkomne til denne festlige start på julefejringen i Glamsbjerg.

Den smukke julebelysning bestående af julestjerner sættes op af bestyrelsen hvert år i slutningen af november, således at de kan blive tændt sammen med byens juletræ. Sammen med butikkernes julelys er det en fornøjelse at gå igennem hovedgaden i hele december måned, hvor man ikke kan undgå at komme i julestemning. Vi opfordrer selvfølgelig alle til at handle deres julegaver lokalt.

Omfattende og gode kollektive trafikforbindelser

Der er et meget omfattende kollektivt busnetværk med mange afgange, der gør det nemt at komme til og fra byen – herunder til og fra Odense.

Boligpriser, du kan betale

Du kan vælge mellem meget velbeliggende grunde - store og små parcelhuse - nye og ældre boliger.

Unik uddannelsesby – Giv dine børn en god start

Byen har et omfattende og meget varieret uddannelsestilbud.

Byen er på en helt særlig måde præget af at være uddannelsesbyen på Sydvestfyn.

Friluftsliv

Skov, golfbaner, vandreruter og friluftsbad. Glamsbjerg har det hele, når det drejer sig om gode oplevelser i den omgivende smukke natur. 

Erhverv & handel

Særdeles gode tilbud på dagligvareområdet og mange specialbutikker.

Fuld af liv

Friluftsbad, svømmehal, golfbane, mange sportsanlæg, sundhedscenter og det liv, de mange unge uddannelsessøgende giver.