Det sker!

Det sker!

Glamsbjerghaven

Glamsbjerghaven (tidl. Kirkeparken) – Glamsbjerg.

 

Vi har skabt en æstetisk og smuk have ved kirken i Glamsbjerg i samarbejde med Lions Club Glamsbjerg, Glamsbjerg Sogns Menighedsråd, Assens Kommune og Assens Forsyning. Haven  skal være et mødested for alle aldre, hvor byens befolkning kan finde tid til fordybelse og omtanke – et udendørs refugium – i en tid, hvor tingene går hurtigt.

En stor gruppe frivillige har sørget for at plante træer, buske og planter på baggrund af bl.a. fondsbevilliger. Haven åbnes officielt den 22.08.2021. (Se vores kalender på forsiden). 

Haven holdes ved lige af en frivillig gruppe af borgere med lyst til socialt samvær ved havearbejde ca. én gang hver 14. dag i ca. 2 timer. Der holdes snakke/spise/drikkepauser undervejs. Gruppen arbejder under navnet “Glamsbjerghavens Venner”.

Har du lyst til at bidrage med en frivillig indsats til glæde for havens besøgende,- så skriv til foreningenglamsbjerg@gmail.com

Omfattende og gode kollektive trafikforbindelser

Der er et meget omfattende kollektivt busnetværk med mange afgange, der gør det nemt at komme til og fra byen – herunder til og fra Odense.

Boligpriser, du kan betale

Du kan vælge mellem meget velbeliggende grunde - store og små parcelhuse - nye og ældre boliger.

Unik uddannelsesby – Giv dine børn en god start

Byen har et omfattende og meget varieret uddannelsestilbud.

Byen er på en helt særlig måde præget af at være uddannelsesbyen på Sydvestfyn.

Friluftsliv

Skov, golfbaner, vandreruter og friluftsbad. Glamsbjerg har det hele, når det drejer sig om gode oplevelser i den omgivende smukke natur. 

Erhverv & handel

Særdeles gode tilbud på dagligvareområdet og mange specialbutikker.

Fuld af liv

Friluftsbad, svømmehal, golfbane, mange sportsanlæg, sundhedscenter og det liv, de mange unge uddannelsessøgende giver.