Det sker!

Det sker!

Nyhedsbrev 2019

Nyhedsbrevet 2019

Kære beboere.

Foreningen Glamsbjerg arbejder for udvikling og fællesskab for alle borgere i Glamsbjerg og nærområde. Fra 2019 er foreningen officielt godkendt som lokalråd.

Foreningen Glamsbjerg

Foreningen har rigtig mange år på bagen. Den fejrede 125 års jubilæum i september 2018. Opgaverne i starten var bl.a. gadebelysning – først med petroleum, senere med el – bedre togforbindelser, oprettelse af årlige markeder, kirkegård, kapel og senere kirken. Igennem de seneste mange år har vi udviklet flere traditioner og der kommer hele tiden nye initiativer, som vi støtter op omkring til gavn for Glamsbjerg og omegn. Glamsbjerg er en fantastisk by med mange ildsjæle. Vi håber, alle vil støtte op om vores arbejde fremover.

 

Foreningen Glamsbjerg – initiativer:

Kirkeparken

Vi skaber en æstetisk og smuk park ved kirken i samarbejde med Lions Glamsbjerg og Glamsbjerg Sogns Menighedsråd. Parken skal være et mødested for alle aldre, hvor byens befolkning kan finde tid til fordybelse og omtanke – et udendørs refugium – i en tid, hvor tingene går ekstremt hurtigt.

 

Campus Glamsbjerg

Vi har sammen med uddannelsesinstitutionerne, Assens Kommune og Ungerådet i kommunen iværksat en proces med at udvikle Glamsbjerg til et samlet campusområde.

 

Juletræ, julebelysning og fakkeltog

Vi sørger for sammen med Handelsstandsforeningen og Lions Club Glamsbjerg at holde traditionen i hævd med såvel juletræstænding, julebelysning som fakkeltog. Vores store julearrangement afholdes fredag før 1. søndag i advent.

 

Flagdage i Glamsbjerg

Vi sørger for at Dannebrog hejses i hovedgaden på de nationale flagdage og på særlige festdage.

 

Glamsbjerg Sommerlege

Vi afholder hvert 4. år Glamsbjerg Sommerlege, hvor vi i samarbejde med en lang række partnere arrangerer en fantastisk dag for alle aldersgrupper. Formålet med dagen er at lave en fest, som bringer os alle nærmere hinanden og hvor vi i øvrigt kan vise, hvad Glamsbjerg kan byde på.

 

Ambassadørkorps

Når nye flytter til kommunen byder vi velkommen med en lille kurv med gaver fra vores lokale handelsliv og information omkring vores mange foreninger, klubber og aktiviteter i øvrigt.

 

Markedsføring af Glamsbjerg

Følg os på Facebook og se mere på vores hjemmeside www.glamsbjerg.dk

 

Bestyrelsen for Foreningen Glamsbjerg:

Formand Birgitte Wøhlk Laursen: birgitteswl@gmail.com

Næstformand Dennis Christensen: info@glamsbjergfritidscenter.dk

Kasserer Kurt Drud Jensen: kurt.drud.jensen@outlook.dk

Sekretær Carsten Mogensen: bocamo@webspeed.dk

Medlem Elmer Philipsen: philipsen.glamsbjerg@gmail.com

 

Foreningens mail-adresse:

foreningenglamsbjerg@gmail.com

 

Støt op

Arbejdet med at skabe sammenhæng og udvikling i Glamsbjerg og nærområde er en fælles opgave. Det er vigtigt, at så mange som muligt bakker op om Foreningen Glamsbjerg.

Bliv derfor medlem allerede i dag.

FOR KUN 100 kr. om året kan du være med til at styrke udvikling og fællesskab.

Indbetal 100,- kr. via MOBILEPAY 47037 eller reg. nr. 6851 kontonr. 1913078 med angivelse af navn, adresse samt mailadresse.

Tak til vores mange medlemmer og sponsorer, som hvert år støtter Foreningen Glamsbjerg. Sammen gør vi det muligt at gennemføre foreningens initiativer.

Foreningen Glamsbjerg.

Omfattende og gode kollektive trafikforbindelser

Der er et meget omfattende kollektivt busnetværk med mange afgange, der gør det nemt at komme til og fra byen – herunder til og fra Odense.

Boligpriser, du kan betale

Du kan vælge mellem meget velbeliggende grunde - store og små parcelhuse - nye og ældre boliger.

Unik uddannelsesby – Giv dine børn en god start

Byen har et omfattende og meget varieret uddannelsestilbud.

Byen er på en helt særlig måde præget af at være uddannelsesbyen på Sydvestfyn.

Friluftsliv

Skov, golfbaner, vandreruter og friluftsbad. Glamsbjerg har det hele, når det drejer sig om gode oplevelser i den omgivende smukke natur. 

Erhverv & handel

Særdeles gode tilbud på dagligvareområdet og mange specialbutikker.

Fuld af liv

Friluftsbad, svømmehal, golfbane, mange sportsanlæg, sundhedscenter og det liv, de mange unge uddannelsessøgende giver.